OATGOODS joukkoruokailussa -asiakastarina

Kotimainen OATGOODS on Myllyn Paras ruoka-ainesinnovaatio, jonka olemme tuoneet nyt myös ammattikeittiöiden saataville. Pitkäaikainen asiakkaamme, Kotkassa sijaitseva Kymijoen Ravintopalvelut kertoo,...
Lue lisää

Gluteeniton sopii monille

Gluteeniton ruokavalio ei sinällään sisällä hokkus pokkus -temppuja. Riittää kun ruokavaliosta poistetaan gluteeni. Eli vehnä, ohra ja ruis ei käy – ellei niistä ole tehty gluteenitonta versiota. Sen...
Lue lisää

Se kiinnostava pulla

Pullaa ja makeaa tulee aina niin kamalasti mieli. Toki sen mitä olen kahviloita katsellut, mässäiltävyys korostuu ulkomailla esimerkiksi kinuskin ja erilaisten soosien muodossa. Näin Suomessa...
Lue lisää

Avainlippu-merkintä on tärkeä myös ammattikeittiöissä

Kotimaisuuden arvostus on noussut erityisesti korona-aikana ja suomalaisia tuotteita sekä palveluja ostetaankin nyt entistä enemmän. Monet arvostavat myös tuotteen lyhyttä tuotantoketjua ja haluavat...
Lue lisää

Lautasmalli toimii lounaalla

Tuliko syötyä lounaalla liikaa? Luomi lurppasee ja nokoset tekisivät terää, mutta työt eivät sitä salli. Tuttu tunne monella työpaikalla. Valtaosa meistä tekee nykyään vähän kaloreita kuluttavaa...
Lue lisää

Kasvispihvit à la OATGOODS

Minusta tuntuu, että näiden kohdalla voidaan mennä välillä vähän liiankin vaikean kautta. Muistelen että ennen n. 20 vuotta sitten, korppujauho ja kananmunat olivat peruspilarit raastepihveihin ja...
Lue lisää

Maailman paras burgeri

Vuosia sitten sain lehtijuttua varten tehtäväkseni etsiä maailman parasta hampurilaista ruokalajin kotimaassa Yhdysvalloissa. Tie vei New Yorkista Texasin kautta kohti Kaliforniaa. Elettiin...
Lue lisää

Smørrebrød - Tanskan ylpeys

Onko mitään niin hienoa ja helppoa kuin voileipä? Otetaan leipä ja voidellaan tasaisesti. Päälle täytteet ja – jos oikein juhlavalta tuntuu - sopivat koristeet tai ainakin se persiljannuppu. Siinä...
Lue lisää

Wieninleike à la OATGOODS

Panerointiin voi käytää nykymaailmassa melkein mitä vain. Toki pankojauho ja kaurahiutaleet toimivat aika eri tavoin, mutta on joitakin ruokia, jonne kuuluu klassinen leivitys. Myllyn Paras uutuus...
Lue lisää

Uusi Kauravälipala sopii erityisesti julkishallinnon asiakkaille

Julkishallinnon asiakkaille suunnattu, helposti lusikoitava Kauravälipala sisältää kotimaista täysjyväkauraa ja rypsiöljyä
Lue lisää

Makaronilaatikko à la OATGOODS

Välillä ne perinteisetkin ruuat tarvitsevat uusia tuulia ja kun trendit puskee päälle niin tämän kertainen resepti olisi vegaaninen makaronilaatikko. Otsikosta joku saattoi poimia tuon OATGOODSin ja...
Lue lisää

Voileipäkakku on täällä taas

Legendan mukaan vanha naistennaurattaja Sandwichin jaarli keksi nälissään voileivän joskus 1700-luvulla sujauttamalla siivun kinkkua kahden leipäviipaleen väliin. Syntyi angloamerikkalainen...
Lue lisää
1 2 3 4 5
... 6