Kuulumiset Gastro-messuilta

Odotetut ravintola-alan ammattilaisten Gastro-messut järjestettiin Helsingin messukeskuksessa 18.-20.5.2022. Myllyn Paras oli mukana yhteisosastolla yhdessä Dietan, Kruunu Herkun sekä Meiran kanssa.

 

Messuosasto

Yhteisosaston teemana oli Take Away Zone – sillä viime vuosina koronan vaikutuksesta mukaan otettavien annosten ja tuotteiden myynti ravintoloista on kasvanut, joten teeman maistatimme messuilla Italian Sandwhicheja, Oatgoods ruoanlaittotuotteita sekä uutuusdonitseja. Esillä oli kattavasti myös kahvileipä-, kakku- sekä gluteeniton valikoimamme.

Messuosasto2

Myllyn Paras Food Servicen myynnin vetäjä Kari Ihalainen kuvaa messujen antia:

Messuilta tuli hyviä asiakaskontakteja, tuotteista tuli positiivista palautetta ja ne koettiin toimivina. Maistatuksessa osastollamme oli muun muassa Italian Sandwich mozzarella-tomaatti-basilika, jonka maku sai asiakkailta kehuja. Pakastetuotteena sandwich helpottaa myös keittiön hävikin hallintaa, sillä leipää voi ottaa paistoon juuri sen verran kuin tarvitaan. Tällainen kypsä pakastetuote onkin toivottu ja tarpeen, sillä monissa keittiöissä on tällä hetkellä pulaa henkilökunnasta eikä käsipareja tekemiseen ole.

Italian Sandwichien toisena makuna on Kana-paprika-mango. Parhaimmillaan sandwichit ovat parilalla lämmitettynä, mutta lämmitys onnistuu myös uunissa tai vielä nopeammin mikrossa. 

sänkkäri

Messutiimissä oli myynnin ja markkinoinnin lisäksi mukana myös tuotekehitys. Kehitysjohtaja Iiro Heinonen kertoo messukuulumisistaan:

Oli hienoa tavata tuttuja pitkästä aikaa messuilla ja vaihtaa kuulumisia Food Service ammattilaisten kanssa. Oman osastomme tuotteista nostan erityisesti OATGOODSin, joka herätti runsaasti kiinnostusta ja tuotteen monipuoliset käyttömahdollisuudet yllättivät monet. Selkeästi näkyi, että kauran käyttöä halutaan lisätä ammattikeittiöissä. Messuilla maistatimme banaani-mango smoothieta, jossa oli mukana OATGOODSia

OATGOODS Ruoanlaittoon sekä OATGOODS leivitykseen ja kuorrutukseen -rouheet ovat täysjyväkaurasta, rypsiöljystä ja kasviproteiinista paahtamalla valmistettuja monikäyttöisiä ruoka-aineita, joita voidaan lisätä monenlaiseen reseptiikkaan. Samalla tuodaan ruokiin kauran kuituja ja rypsiöljyn pehmeitä kasvirasvoja.

OATGOODS smoothie 520

Maistatimme messuilla myös uutuusdonitseja. Karamellin ystäville oli tarjolla kaksi herkullista vaihtoehtoa: näyttävästi koristeltu Karamellikuorrutteinen donitsi sekä tuhdin makea Karamellitäytteinen donitsi. Donitsi Metsämarja taas houkutteli värikkyydellään ja suklaan ystäville tarjolla oli valkosuklaahipuilla sekä suklaisella kuorrutteella koristeltu muhkea Tuplasuklaadonitsi. Donitsit tekivätkin messuilla kauppansa ja hävisivät nopeasti parempiin suihin!

Milla ja donitsit

Kaiken kaikkiaan messut olivat pitkästä aikaa mahtava kokemus ja oli hienoa päästä kohtaamaan asiakkaita ja tuttuja kasvotusten sekä päästä vaihtamaan Food Service -alan kuulumiset.

Nähdään taas seuraavilla messuilla!

 

 

Myllyn Paras Food Service

Myllyn Paras Food Service

Blogin suosituimmat

Tilaa päivitykset sähköpostiisi