OATGOODS sopii vaativiin joukkoruokailuihin – asiakastarina Kymijoen Ravintopalvelut

Kotimainen OATGOODS on Myllyn Paras ruoka-ainesinnovaatio, jonka olemme tuoneet nyt myös ammattikeittiöiden saataville. Pitkäaikainen asiakkaamme, Kotkassa sijaitseva Kymijoen Ravintopalvelut kertoo, kuinka he hyödyntävät OATGOODS Ruoanlaittoon -rouhetta osana reseptiikkaa vaativissa potilas- ja hoivaruokailuissa.

Valkosuklaamousse

Kotimainen OATGOODS on Myllyn Paras ruoka-ainesinnovaatio, jonka olemme tuoneet nyt ammattikeittiöihin! OATGOODS Ruoanlaittoon -rouhe on täysjyväkaurasta ja rypsiöljystä paahtamalla valmistettu monikäyttöinen ruoka-aines, jota voidaan lisätä monenlaiseen reseptiikkaan. Samalla tuodaan ruokiin kauran kuituja ja rypsiöljyn pehmeitä kasvirasvoja.

OG Ruoanlaittoon-1

Myllyn Paras OATGOODS Ruoanlaittoon 

Pitkäaikainen asiakkaamme, Kotkassa sijaitseva Kymijoen Ravintopalvelut on ottanut OATGOODS Ruoanlaittoon -rouheen osaksi reseptiikkaa. Kymijoen Ravintopalveluiden ammattikeittiöissä valmistetaan hektisimpinä tuotantopäivinä jopa 15 000 annosta päivässä, niin päiväkoti- ja kouluruokailuun, potilas- ja hoivaruokailuun sekä henkilöstöruokailuun. Vaativien joukkoruokailujen myötä Kymijoen Ravintopalvelut noudattavat toiminnassaan valtion ravitsemushoitosuosituksia, mikä asettaa tarjottavilla aterioille tarkat ravitsemukselliset kriteerit.  

Sairaala- ja hoivapotilaille tarjottavien ruokien tulee edistää hyvää ravitsemushoitoa, minkä lisäksi aterioiden tulee olla laadukkaita, terveellisiä ja monipuolisia.

Me käytämme OATGOODS Ruoanlaittoon -rouhetta hoiva- ja sairaala-asiakkaille enimmäkseen jälkiruoissa. Erityistä huomiota kiinnitämme runsasenergiseen ja proteiinipitoiseen ruokavalioon. OATGOODSin hyvät ravitsemukselliset ominaisuudet olivat tuotteen yksi valintaperuste”, kertoo Kymijoen Ravintopalveluiden tuotantopäällikkö Jyrki Karppinen.

OATGOODS Ruoanlaittoon -rouhetta voi käyttää lisäämällä sitä niin vuoka- ja laatikkoruokiin, keittoihin sekä erilaisiin jälkiruokiin kuten esimerkiksi mousseihin tai smoothieen. Rouhetta on rakenteensa ansiosta kätevä kokeilla suurkeittiöiden olemassa olevaan reseptiikkaan sekä tuotantoprosesseihin.

Tarvitsimme luonnollisen ja neutraalin tuotteen, jota on helppo lisätä ruokiin. Palaute on ollut positiivista, sillä rouhe on helppokäyttöinen ja toiminut hyvin tuotantokäytössä ”, toteaa Jyrki Karppinen.

Suurkeittiössä onkin helppo valmistaa esimerkiksi rahka yhdistämällä valmiin marjasoseen, ripauksen mausteita sekä OATGOODS Ruoanlaitto rouheen. Rahka kannattaa valmistaa sauvasekoittimella, jolloin kauran rakenne hajoaa ja rahka sakeutuu. Lisäksi samasta reseptistä on mahdollista saada myös juotava smoothie lisäämällä vettä.

Katso Mansikka-kaurarahkaresepti

Katso lisätietoja sekä reseptiikkaa: OATGOODS Ruoanlaittoon, leivitykseen ja kuorrutukseen -esite

Myllyn Paras Food Service

Myllyn Paras Food Service

Blogin suosituimmat

Tilaa päivitykset sähköpostiisi