Laskiaispullan uusi ilme

Pian on taas laskiaispullien - ja mantelimassan ja hillon välisen paremmuustaiston aika. Mutta miksi ei kokeiltaisi tänä vuonna jotain ihan uutta? Laskiaispulla on nimittäin todella helppo tuunata ja...
Lue lisää

Vegaaninen proteiinipasta

Pasta on yhä useammalle treenipäivän ruokaa, mutta proteiinipasta sopii aivan hyvin myös arkiaterialle. Lounaslistalla proteiinipasta vaikuttaa myös terveystietoisten lounasvalintaan.
Lue lisää

Kinkkukäärö

Ylijääneet joulukinkut ja laatikoiden jämät voi kääräistä kätevästi voitaikinan sisään. Kinkkukääröstä voi leikata täyttäviä suolaisia paloja, jotka maistuvat varsinkin raikkaan salaatin seurana....
Lue lisää

Päärynäpiirakka ja tyrnicurd

Hiutaleinen päärynäpiirakka ja tyrnicurd ovat herkullinen yhdistelmä.
Lue lisää

Viikunagalette

Puolivalmisteissa on paljon enemmän pelivaraa kuin ehkä yleensä ymmärretään. Olen testaillut Myllyn Paras -ruokapiirakkataikinoita eri resepteissä ja olen ollut tyytyväinen siihen, kuinka...
Lue lisää

Suolainen sienipuuro

Puuro mielletään usein aamupalaksi, makean hillosilmän koristelemana. Itse olen sitä mieltä, että puurot taipuvat hyvin myös suolaiseen ateriaan, ovathan erilaiset puurot ja vellit olleet aikoinaan...
Lue lisää

Ruispaneroitu broileri

Usein panerointi toteutetaan uppopaistaen. Kaikissa keittiöissä se ei kuitenkaan ole mahdollista, joten onneksi rapean kuorrutteen luominen onnistuu helposti muillakin keinoilla. Jos lähdetään...
Lue lisää

Myllyn Paras -ruokapiirakkataikinat

Uudet Myllyn Paras -ruokapiirakkataikinat sopivat moneen tarkoitukseen. Olen nähnyt, kuinka erilaiset valmistaikinapohjat käyttäytyvät, mutta nämä piirakkataikinat ovat yllättäneet positiivisesti....
Lue lisää

Vegaaninen proteiinipastasalaatti

Kasvisruoan ja terveystuotteiden kulutus näyttää jatkavan kasvuaan. Se tarjoaa myös ravintoloille mahdollisuuden erottautua kilpailijoista tarjoamalla trendin mukaista ruokaa. Yhtenä esimerkkinä...
Lue lisää

Kookoksinen tuorepuuro

Vaikka kaura ei olekaan erikoinen tai eksoottinen raaka-aine, on sillä kiistatta ruoanlaitossa hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten edullisuus, kotimaisuus, gluteenittomuus (mikäli valmistat puuroa...
Lue lisää

Tervetuloa lukemaan Myllyn Paras HoReCa-blogia!

Pöytä on katettu ideoilla ja inspiraatiolla – tarjoamme sinulle viihdyttäviä tarinoita ja maukkaita ruoanlaitto- ja leivontareseptejä.
Lue lisää
1 ...
2 3 4 5 6