Tuunattu Mansikkalevykakku

Erityisesti juhliin ja suurempiin pitoihin täytekakut ovat löytäneet kysyntänsä. Mitä jos juhlassa tai tilaisuudessa ei olisi tarkoitus tarjota yhtä isoa kakkua, joka olisi buffeessa? Tässä tullaan siihen, että tuotteet, joiden perusta on kunnossa, voi niitä käyttää lautaselta tarjoiluun.

Tuunattu Mansikkalevykakku

Mitkä ovat lautaselta tarjoilun edut?
- Annoskoko pysyy vakiona kun buffeessa ruokaa voi mennä moninkertainen määrä arvioihin nähden.
- Allergeenivapaampi kokonaisuus eli riski ruoan kontaminoitumiseen laskee huomattavasti.
- Esipanon siisteys pysyy huomattavasti korkeampana buffee-tuotteisiin verrattuna.

Mitkä ovat buffee-tarjoilun edut?
- Isot massatkaan eivät välttämättä ruuhkaudu.
- Henkilökunnan tarve laskee.
- Yleisesti kustannukset ruokailijaa kohden laskevat.
- Tilaisuuden luonne voidaan mieltää rennompana.

Tästä pääsen kuukauden reseptiin, joka on tuunattu versio valmiista mansikkalevykakusta.

Tuunattu Mansikkalevykakku jälkiruoka (21 hlö)

1 kpl Myllyn Paras Mansikkalevykakku
0,5 kg keksimurua
0,5 kg suklaamurua
0,5 kg mangopyrettä

Leikkaa stanssilla valmiista täytekakusta kiekkoja. Ripottele kiekkojen reunoihin keksimurua ja nosta sitten lautaselle. Koristele suklaamuruilla ja muutamalla tipalla mangopyrettä.

Tuunattu Mansikkalevykakku2

Makuklubi

 

Kokin takissa

Kokin takissa

Olen kokki, ruokabloggaaja ja ruokakirjailija Alexander Trivedi. Lapsesta asti olen ollut ruuan kanssa tekemisissä tavalla tai toisella. Ruoka on minulle paljon muutakin kuin työ, vapaa ajalla työstän ruokablogia ja pyrin käymään uusissa ravintoloissa silloin tällöin. Mielestäni hyvä resepti on selkeä ja helposti toteutettavissa sille tarkoitetuissa olosuhteissa. Trendit voidaan nähdä haasteina mutta itse näen ne mahdollisuutena. Olet tervetulut ottamaan yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää :)

Blogin suosituimmat

Tilaa päivitykset sähköpostiisi