Tommi Pekkanen toimii Myllyn Parhaan Food Service -myyntipäällikkönä. Talossa hän on ollut jo vuodesta 2007 alkaen.
- Aloitin Myllyn Parhaalla vuonna 2007 toimien VK-kenttäpäällikkönä vuoteen 2017 saakka. Tämän jälkeen siirryin Food Service -myynnin pariin, missä toimin Food Service -myyntipäällikkönä vastaten mm. julkishallinnon asiakkuuksista sekä nimetyistä kaupallisista asiakkaistamme. Tällä hetkellä asiakkaat jakaantuvat aika lailla tasan 50/50 julkishallinnon avainasiakkuuksien ja hankintarinkien sekä Food Service -puolen kaupallisten asiakkuuksien kesken, Tommi kertoo.
Tommilla on pitkä ja monipuolinen kokemus elintarvikealasta käsittäen sekä myyntiä että ruoan valmistamista.
- Vuodesta 2000 alkaen olen toiminut elintarvikkeiden myynnin parissa Food Service- sekä vähittäiskauppasektorilla. Ammattikeittiöosaamista on karttunut mm. toimiessani kokkina ravintola Lasipalatsissa Helsingissä ja ravintola Riekonlinnassa Saariselällä sekä keittiöpäällikkönä ravintola Santa Fé:ssä Lahdessa.
Tommi nauttii yhteistyöstä asiakkaiden kanssa ja haluaa auttaa liiketoiminnan kehittämisessä.
- Parasta työssäni on, kun onnistuu yhdessä asiakkaiden kanssa kehittämään ja löytämään heidän liiketoimintaansa parhaiten soveltuvia herkullisia, laadukkaita ja kestäviä tuoteratkaisuja, Tommi kuvailee.
Tommin suosikkituotteet:
Rukiinen Voi-Riisipiirakka
- Aamiais-, juhlapöytien ja vitriinitarjoilujen kestosuosikki.
OATGOODS Kauratortilla
- Monikäyttöinen perustuote välipala-, pääruoka- ja take a way -tarjoiluihin sekä keittojen kanssa tarjottavaksi lisäkkeenä.