Myynnin kehittäjä - Kari, Food Service Business Manager

Kari

Kari Ihalainen aloitti lokakuun 2019 alussa Myllyn Parhaan Food Servicen Business Managerina. Karilla on pitkä ura myynnin parissa, joista viimeiset 15 vuotta on vierähtänyt ammattikeittiö-asiakaskunnan parissa, viimeksi Conaxess Tradessa.

- Myllyn Paras on minun mielessäni hyvin arvostettava yritys. Se on arvostettu brändi, ja kotimaisessa yrityksessä on ilo työskennellä. Tutustuin Myllyn Parhaaseen jo, kun olin töissä Meira Oy:llä. Teimme silloin yhteistyötä, joten toimintamallit ja tuotteet ovat tulleet tutuiksi, Kari kertoo.

Myllyn Parhaassa Kari on vastuussa Food Service -myynnistä. Erityisesti työpöydällä ovat keskusliikkeet ja suuremmat asiakkaat.

- Kuun alkupuolella olen ehtinyt jo aika paljon! On tietysti ollut erilaisia perehdytyksiä, mutta olen myös tarttunut heti töihin kiinni. Ensi vuotta suunnitellaan jo sekä sisäisesti että asiakkaiden kanssa. On kiva, että pääsen tässä työssä myös ihmisten ilmoille, ettei työ ole pelkkää exceliä.

Karilla on myös tavoitteita Myllyn Paras -uransa suhteen.

 - Odotan että pääsen kasvattamaan myyntiä ja myös mukaan kasvattamaan valikoimaamme järkevästi. Sitä työtä teemme sekä sisäisesti että yhdessä asiakkaiden kanssa pohtien. On tärkeää, että tiedämme, millaisia tuotteita markkinoilla kaivataan.

 

Karin Myllyn Paras -suosikit

Aivan ehdoton suosikki meidän on Berliininmunkkimme. Se on hyvä ja kuohkea munkki, ja todella korkealaatuinen tuote!

Kaikki levykakut. Ne ovat monikäyttöisiä ja makuja löytyy joka lähtöön. Levykakuissa on myös suuri valikoima gluteenittomia tuotteita, mikä helpottaa asiakkaidemme arkea.

Kauralihapiirakka. Kiva suolainen herkku, jossa perinteinen riisi on korvattu kauralla. Terveellisempi vaihtoehto kahvipöytään!

Myllyn Paras

Myllyn Paras

Uusimmat