Arkipulmien apu - Sari, Kuluttajaneuvonta

Sari_uutiskirje

Kun Food Service-ammattilaiselle tulee kysymyksiä Myllyn Parhaan tuotteista, kysymykseen vastaa kuluttajaneuvoja Sari Kovalainen. Neuvontaa saa Myllyn Parhaalta puhelimitse, anna palautetta -lomakkeella ja sähköpostitse.

Sari kertoo, että verkkosivuilta löytyvä anna palautetta -lomake on kaikkein suosituin ammattilaisten yhteydenottotapa.

- Saamme kysymyksiä harvemmin sähköpostitse, mutta sitäkin kautta meidät toki saa kiinni. Soittaen saamme ammattilaisten yhteydenottoja myös, vastaamme puhelimeen arkisin 9 ja 13 välillä, Sari valottaa.

Sari kertoo, että ruoka-ammattilaisten kysymykset liittyvät paljon allergeeneihin ja erilaisiin ruokavalioihin. Neuvojan pöydälle tulee kuitenkin kysymyksiä laidasta laitaan, vaikkapa levykakkujen palojen mitoista.

 Vastauksia selvittelevät tarpeen mukaan Sarin lisäksi tuotepäälliköt ja ostajat.

- Meillä on hyvin kattavat tuotekortit, joista minä yleensä löydän vastauksen kysymyksiin. Silloin tällöin täytyy kuitenkin selvitellä joitain kysymyksiä esimerkiksi raaka-ainetoimittajiltamme. Siinä asiassa minua auttavat ostajat ja tuotepäällikkö, Sari kertoo.

Reklamaatiotapaukset käsitellään aina huolella.

- Reklamaatiotapauksissa etenemme yleensä niin, että selvitämme asiakkaalta tuote- ja erätiedot sekä muut reklamaatiota koskevat yksityiskohdat, minkä jälkeen asia siirtyy laadunvalvonnallemme. Laatupäälliköt ovat sitten asiakkaaseemme yhteydessä.

Sari on itsekin ollut laadunvalvonnassa töissä, ja tekee sitä myös tällä hetkellä, kun neuvontatyöstä jää aikaa.

- Aloitin talossa vakituisesti vuonna 2007. Nyt suurin osa ajastani menee neuvonnassa ja erityisesti kuluttajien kysymysten parissa: suurin osa tiedusteluista meille tulee kuluttajilta, Sari mainitsee.

Sarin suosikkituotteet:

OATGOODS Tuorepuuro Tropiikki
- Pidän tuorepuuroista muutenkin ja tässä on kiva raikas maku. Raikkaus sopii minusta hyvin aamiaispöytään.

OATGOODS Mysli Vadelma-mustaherukka
-Tuotteessa on ihana marjainen maku! Herkuttelen myslillä yleensä maustamattoman jugurtin kanssa. Uudet myslit tuovat vaihtelua aamiaispöytään.

Poropasteija
- Se tuo minulle ihania muistoja Lapista, joka on minulle hyvin mieluinen paikka. Poropasteija on kiva siksikin, että se on ainutlaatuinen tuote pasteijoissa. Nautiskelen niitä vaikkapa teen kanssa välipalaksi.

Myllyn Paras

Myllyn Paras

Uusimmat