Tuotannon varmistaja - Viljar, Vuoropäällikkö

Viljar Veide

Viljar Veide tuli 19 vuotta sitten Myllyn Parhaalle ummikkona varastomieheksi. Päästyään suomen kieleen kiinni, hän siirtyi linjan kautta työnjohtotehtäviin. Nyt Viljar toimii työnjohtajien esimiehenä ja vuoropäällikkönä pakasteissa.

- Aamulla katson ensimmäiseksi tuotantoraporteista, miten edellinen päivä on mennyt. Teen kierroksen tehtaalla ja tarkistan, onko kaikki kunnossa. Huolehdin myös, että mahdolliset kiireelliset työt tulevat tehtyä.

Työnjohtajat ja varastomiehet saavat päivittäiset ohjeensa Viljarilta, joka tarkastaa myös, että vuorossa on riittävästi tekijöitä ja vaikkapa pakkausmateriaalia.

- Työni on paljon ohjeistusta ja koulutusta. Työssämme tuotteet ja laitteet vaihtuvat ja koulutan työnjohtajia oikeanlaisiin toimintatapoihin.

Viljar pitää erityisesti siitä, että työ ei ole rutiininomaista suorittamista: ympärillä on paljon erilaisia ihmisiä ja saa tehdä paljon erilaisia töitä.

- Parasta on, kun pääsee miettimään hyviä ratkaisuja, jotka helpottavat työntekoa, saavat aikaan parempaa tulosta ja nostavat laatua!

Viljarin lempituotteet

Viljar naurahtaa lempituotteita kysyttäessä. Hän on syönyt Myllyn Parhaan herkkuja kohta 20 vuotta. Pitkän herkuttelu-uran aikana makeat ovat vähitellen jääneet pois ja laadukkaat perustuotteet puhuttelevat. Niitä kun voi syödä vielä vuosien jälkeenkin kyllästymättä.

- Riisipiirakka on todella hyvä tuote vielä kahdenkymmenen vuoden jälkeenkin! Ja Tuhti Lihapasteija, vaikka lounaan kaveriksi tai iltapäiväkahvin kanssa.

Lopulta lempilistalle löytyy kuin salaa myös muutama makea.

- Lettiviinerit ovat ihania etenkin aivan tuoreina ja tuoksuvina, suoraan uunista. Ja Levykakkuja tulee joskus maisteltua. Ne ovat kaikki aika ihania pieniksi makeiksi, Viljar tunnustaa.

Myllyn Paras

Myllyn Paras

Uusimmat