Optimoinnin taituri - Janne, Tekninen johtaja

Janne_makuklubi_uutiskirje

Myllyn Parhaan myllystä valmistuu muun muassa jauhoja, hiutaleita, ja pastaa. Monet tuotteet, vaikkapa jauhot ja hiutaleet, ovat samanlaisia oli kyseessä kuluttajille tai Food Serviceen tarkoitettu tuote. Erojakin löytyy, monesti tuoteryhmissä, jotka ensimmäisinä eivät tulisi edes mieleen.

- Sarvimakaroni on tästä hyvä esimerkki! Se näyttää samalta kaikissa paketeissa, mutta tosiasiassa Food Service -pakkauksissa oleva tavara on optimoitu kestämään painekattiloissa keittämistä. Lisäksi pitää ottaa huomioon esimerkiksi, että makaroneista tehdään suuria eriä vaikkapa salaatteja, joiden tulee säilyä liisteröitymättä tarjolla ja kestää käsittelyä, kertoo tekninen johtaja Janne Kilkki.

Ammattikeittiöille ja teollisuuteen tehdään myös litisteitä käytettäväksi esimerkiksi salaateissa tai vaikka sämpylöiden päällä. Näitä tuotteita kuluttajille ei ole tarjolla lainkaan. Sen sijaan jauhot ovat jauhoja, myyntikanavasta riippumatta.

Kilkki kertoo, että viimeisimpänä myllyssä on investoitu OATGOODS-tuoteperheen myötä sekoituslinjaan.

- Niillä laitteilla olisi mahdollista tehdä räätälöityjä piensarjoja myös Food Service -puolelle! Silloin, kun tuotteet voi pakata brändäämättömään säkkiin tarroituksella, tuhansienkin kilojen sekoitukset, vaikkapa tietynlaiset myslit tai hiutalesekoitukset hotelliketjuille, onnistuvat hyvin, Kilkki ideoi.

Jannen suosikkituotteet:

Myllyn Paras Makaroni
- Se on niin monikäyttöinen! Toimii niin kotona kuin ammattikeittiöissä esimerkiksi lisäkkeenä, uuniruoissa ja salaateissa.

Kaikki Myllyn Paras -levykakut
- Ne sopivat isoihin tilaisuuksiin helppoina, valmiiksi leikattuina kakkuina. Toisaalta samasta tuotteesta saa vaikka ravintolan jälkiruoan, kun käyttää luovuuttaan!

OATGOODS-tuotteet
- Niissä on uutta ideaa ja pöhinää. Tuotesarja katsoo tulevaisuuteen ja siinä on kunnon tekemisen meininki.

Myllyn Paras

Myllyn Paras

Uusimmat