Sesonkien hallitsija - Raine, Tuotantopäällikkö

Raine

Raine Lehtonen toimii Myllyn Parhaan tuotantopäällikkönä pakastetehtaalla. Hän vastaa tuotannosta ja sen suunnittelusta.

- Pakastetehtaalla tehdään Myllyn Parhaan kypsä- ja raakapakasteet, muun muassa suuret kestosuosikit pasteijat ja riisipiirakat, Raine kertoo.

Myllyn Parhaan pakastetehtaalla sesonkien sovittaminen perustuotteiden tuotantovirtaan näyttelee suurta roolia. Raine Lehtonen kertoo, että etenkin suuri joulusesonki vaatii hyvää suunnittelua.

- Sesonkien osuus pakastetuotannossa on merkittävä. Esimerkiksi suurimman sesonkimme joulun tuotteiden tekeminen aloitetaan jo aikaisin keväällä. 

Jotta kokonaisuus saadaan pidettyä hyvin hallussa, menekkituotteista pyritään saamaan ennakot hyvissä ajoin.

- Mitä aiemmin ennakot saa, sen helpommin tuotanto pystyy joustamaan! Sesonki myydään erittäin lyhyellä aikavälillä, joten runkomäärä pitää olla ajoissa tehtynä. Lisätilauksiin pystytään silloin reagoimaan joustavasti, Raine Lehtonen kuvailee.

Rainen suosikkituotteet:

Muna-Riisipasteija 
- Tämä tuote on ollut iät ja ajat suosikkini. Se on klassikko! Muna-riisipasteijaa on helppo myös tuunata haluamallaan tavalla. Minä sivelen sen pintaan usein currykastiketta.

Sulavi Riisipiirakka 
- Sulavi on toinen klassikko. Se on kypsä riisipiirakka, joka vaatii vain sulatuksen ja tietysti hiukan herkullista munavoita.

Tähtitorttu 
- Tietysti voilla leivottuna. Pakastetehtaalla on aina joulu: suurena joulun ja tähtitortun ystävänä pääsen maistamaan niitä myös kesällä, kun niiden valmistaminen alkaa!

Myllyn Paras

Myllyn Paras

Uusimmat