Tuotehallinnan mestari - Laura, Tuotepäällikkö

Laura_uutis

Myllyn Parhaan tuotepäällikkö Laura Rytkönen on ollut talossa kaksi vuotta. Muun muassa Synkka-tuotetietopankkia ajan tasalla pitävä Laura on tuotteiden hallinnan mestari, joka nauttii vaihtelevista työpäivistään.

- Meille tuotehallintaan kuuluu paljon erilaisia työtehtäviä. Parasta tässä on, että saan työssäni sekä tehdä pitkäjänteisesti kehitystyötä että reagoida nopeasti vaihtuviin tilanteisiin.

- Luomme uusille tuotteille ainesosaluettelot, seuraamme tarkasti lainsäädäntöä, dokumentoimme tuotteiden muutoksia ja teemme tiivistä yhteistyötä myynnin, tuotekehityksen, markkinoinnin ja laadunvalvonnan kanssa, Laura listaa.

Synkka-tuotetietopankin kautta kauppa ja tukkurit saavat tuotetiedot kaikista tuotteista nopeasti ja näppärästi.

- Synkalla on toiminnassamme suhteellisen suuri merkitys. Jos vaikkapa pakkausta ei ole käsillä ja jotain täytyy tarkistaa, kaikki tiedot löytyvät jälleenmyyjäasiakkaillemme suoraan Synkasta. Samoja tietoja loppukäyttäjä, esimerkiksi kahvilan pitäjä, löytää näppärästi meidän verkkosivuiltamme. Me tuotehallinnassa pidämme huolta, että nämä kaikki tiedot ovat ajan tasalla.

- Lisäksi olemme mukana myös esimerkiksi pakkaussuunnittelussa. Pakkauksissa tärkeitä tietoja ovat tietysti lain mukaan pakolliset tiedot. Loppukäyttäjälle merkityksellisiä tietoja raaka-aineiden lisäksi ovat allergeenit, erityisruokavaliot ja vaikkapa käyttöohjeet, Laura kertoo.

Lauran Myllyn Paras -lempparit

Ehdottomasti kypsä Cocktail-riisipiirakka. Se on kätevä ja ennen kaikkea herkullinen välipala ja juhlatuote. Erilaisilla päällysteillä piirakkaan saa ruokaisuutta ja juhlavuutta.

Suklaa-punajuurilevypiirakka. Se on mehevä ja juuri sopivan makea herkku kahvipöytään.

OATGOODS kaurakakku Sour Cream & Onion. Mausteseos kaurakakun pinnalla on erittäin onnistunut eikä kaurakakku tarvitse välttämättä mitään päälle. Se on herkullinen välipala, joka sopii melkein mihin tahansa tilanteeseen.

Myllyn Paras

Myllyn Paras

Uusimmat