Tuotteiden innovoija - Iiro, Kehitysjohtaja

Iiro2

Myllyn Parhaan OATGOODS-tuotteiden tuotekehitys alkoi jo viisi vuotta sitten. Täydelliseksi hiottu ruoka-aineseos löytyy tuotteista, jotka tuovat kiinnostavaa lisäarvoa myös Food Service-toimijoille. Myllyn Parhaan kehitysjohtaja, leipurimestari, kondiittorimestari Iiro Heinonen on ollut mukana tuotekehityksessä alusta saakka.

 - Tuotekehityksessä oli mukana vahva tiimi tutkimuksen ja tuotekehityksen ammattilaisia ja OATGOODSista on tehty Helsingin Yliopistossa gradututkimus. Tuloksena on todellinen maailmanluokan innovaatio, jonka osalta on vireillä useampi patenttihakemus, Heinonen kertoo.

 OATGOODS yhdistää kaksi huippuraaka-ainetta: kauran ja rypsiöljyn. Monikäyttöinen ja maukas ruoka-aineseos löytyy tällä hetkellä valmiista tuotteista, esimerkiksi annoskaurapuuroista, Herkullinen tuote maistuu paahdetulle kauralle ja antaa tuotteille täyteläisyyttä ja hyvää rakennetta. Lisäksi ruoka-aineseos yhdistää kauran ja rypsiöljyn hyvät ravitsemukselliset ominaisuudet: betaglukaanin, kuidut ja omega3-rasvahapot.

 - OATGOODS-annospuurot toimivat hyvin esimerkiksi henkilöstöruokaloiden tai iltapäiväkerhojen välipalana - tai vaikkapa hotellihuoneissa ravitsevana ja täyttävänä iltapalana, Heinonen ideoi.

 - OATGOODS ruoka-aineseos on yhdistettävissä monenlaiseen käyttöön, nyt markkinoille tuodut puurot, kaurakakut ja tortilla ovat vasta alkua. Food Service-tuotevalikoimaan seoksesta voimme kehitellä oikeastaan mitä tahansa, esimerkiksi maukkaita ja ravitsemuksellisesti hyviä valmisruokia tai puolivalmisteita!

 Tutustu OATGOODS-innovaatioomme osoitteessa www.oatgoods.fi 

Iiron suosikkituotteet:

OATGOODS Annoskaurapuuro Ruis-puolukka
- Syön tätä itse nykyään aina aamuisin. Pidän tuotteesta, koska siinä yhdistyy perinne ja uusi innovaatio. Lisäksi meidän luonnon oma superfood tuo puuroon makua ja raikkautta!

Poropasteija
- Uudessa pasteijassa loistava poronmaku, ja pasteija maistuu varmasti kaikille kaltaisilleni herkuttelijoille.

Emännän Puolikarkea Vehnäjauho
- Olen leipuri-kondiittori, joten vehnäjauho on kiinteä osa elämää ja identiteettiäni.

Myllyn Paras

Myllyn Paras

Uusimmat