Sydänmerkki ovat monelle suomalaiselle tuttu ja Food Service puolella Sydänmerkki-tuotteita suositaan erityisesti julkishallinnon ruokailuissa. Tuotteelle voidaan myöntää Sydänmerkki, jos se täyttää oman tuoteryhmänsä ravitsemuskriteerit.
Valitsemalla Sydänmerkki-tuotteen on siis valinnut tietystä tuoteryhmästä sellaisen tuotteen, joka on omassa tuoteryhmässään terveellisempi valinta.
Myllyn Paras Food Service valikoimassa Sydänmerkki -tuotteet koostuvat leivistä ja sämpylöistä, jotka tarjoavat monipuolisen valikoiman leipiä niin julkishallinnon päivittäiseen ruokailuun kuin muiden ravintoloiden tarpeisiin. Sydänmerkki-leivissä on vähennetty suolaa ja ne ovat runsaskuituisia, joten leivillä voidaan toteuttaa joukkoruokailun suosituskriteerit kuten esimerkiksi kouluruokailussa sekä tarjota kotimaista herkullista leipää. Leivillämme on myös Avainlippu-merkki osoituksena suomalaisista raaka-aineista ja työstä.
Vuosittaista Sydänviikkoa vietetään tänä vuonna 18.–25.4. muun muassa päiväkodeissa ja alakouluissa. Teemana on ruokailon puolesta.
Lue lisää Sydänmerkistä