Tiikerimunkki

Tuunaa munkkirinkilät herkullisiksi kermavaahdolla ja suklaa-hasselpähkinälevitteellä sekä koristele suklaakastikkeella ja tomusokerilla. Saat todella näyttäviä jälkiruokia!

Tiikerimunkki3.jpg

15 kpl Myllyn Paras Munkkirinkeli 55 g
1 l kermaa
500 g suklaa-hasselpähkinälevitettä (esimerkiksi Nutella)
200 g suklaakastiketta
tomusokeria

Nosta edellisenä iltana tai samana aamuna munkkirinkelit sulamaan.

Vaahdota kerma ja nosta puolet suoraan pursotinpussiin. Toisen puolet kermasta kääntele osissa hasselpähkinälevitteen joukkoon ja laita pursotinpussiin. Leikkaa munkit leveyssuunnassa halki, kovessa osa sisustasta pois ja pursota sisään vuorotellen suklaavaahtoa ja kermavaahtoa. Siivilöi päälle tomusokeria ja koristele muutamalla raidalla suklaakastiketta.

Kun kokoat kaikki munkit yhdelle pellille, voit koristella useamman samanaikaisesti suklaakastikkeella ja lopputulos on näyttävä.

Tärkeää on, että käytät vastasulatettuja pakastamunkkeja, jotka ovat vielä sisältä pehmeitä. Muuten täyte pursuaa sisältä syliin alta aikayksikön. Jos haluat kerman säilyttävän rakenteensa astetta pidempään, kääntele joukkoon hiukan maustamatonta tuorejuustoa tai käytä joukossa liivatetta.

Tuotteena tämä munkki ei säily pitkään johtuen kuivumisesta, mutta se sopii esimerkiksi edustukseen tai vaikka lounaan jälkiruuaksi. Huomioithan, että tämä resepti sisältää pähkinää. Jos haluat täytteen ilman pähkinää, käytä vaikka laskiaispullareseptissä ollutta suklaatäytettä. Suklaatäytteen löydät tästä linkistä.

Tiikerimunkki2.jpg

Tiikerimunkki.jpg

Tiikerimunkki4.jpg

Makuklubi

 

Kokin takissa

Kokin takissa

Olen kokki, ruokabloggaaja ja ruokakirjailija Alexander Trivedi. Lapsesta asti olen ollut ruuan kanssa tekemisissä tavalla tai toisella. Ruoka on minulle paljon muutakin kuin työ, vapaa ajalla työstän ruokablogia ja pyrin käymään uusissa ravintoloissa silloin tällöin. Mielestäni hyvä resepti on selkeä ja helposti toteutettavissa sille tarkoitetuissa olosuhteissa. Trendit voidaan nähdä haasteina mutta itse näen ne mahdollisuutena. Olet tervetulut ottamaan yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää :)

Blogin suosituimmat

Tilaa päivitykset sähköpostiisi