Uutuus munkkisesonkiin – Gluteeniton Hillomunkki

Gluteeniton Hillomunkki laajentaa entisestään ammattikeittiöihin suunnattujen gluteenittomien tuotteiden valikoimaa. 

 

Yksittäispakattu gton hillomunkki-1

Gluteeniton Hillomunkki laajentaa entisestään ammattikeittiöihin suunnattujen gluteenittomien tuotteiden valikoimaa. Vadelmahillotäytteinen ja valmiiksi sokeroitu Gluteeniton Hillomunkki on toivottu uutuus, joka sopii tarjottavaksi niin kahvilan päivittäiseen valikoimaan kuin vapun sesonkiin. Yksittäispakkauksen ansiosta munkki säilyy takuulla gluteenittomana asiakkaalle asti ja sitä on helppo turvallisesti käsitellä.

Vappu on perinteisesti munkkien kiivainta sesonkia. Tällä hetkellä valikoimastamme löytyy yhteensä kahdeksan suussasulavaa munkkia. Uusimpia munkkeja ovat viime vuonna lanseeratut Tankomunkki, jonka voi tarjota sellaisenaan tai vaikka kinuski- tai suklaadipin kera sekä wienertaikinasta valmistettu vadelma-omenamarmeladitäytteinen Wienermunkki. Valikoimista löydät myös tutut klassikot kuten Berliininmunkin sekä perinteisen käsin tehdyn Munkkipossun, jonka sisällä on runsaasti herkullista omenamarmeladia.

Suurin osa munkeistamme on valmiiksi sokeroituja, poikkeuksena tähän ovat Munkkipossu sekä Munkkirinkeli 80 g, jotka tulee sokeroida. Ne kannattaa lämmittää uunissa pelleillä muutaman minuutin ajan, jolloin saadaan tuotteen pinnassa oleva rasva hieman sulamaan ja sokeri tarttumaan tuotteen pintaan. Munkkien ei kuitenkaan tule antaa olla liian kauan uunissa, koska silloin pinta kuivuu eikä sokeri enää tartu tuotteeseen parhaalla mahdollisella tavalla. Jos käytössäsi on höyrypaistouuni, voit käyttää myös hieman höyryä. Pieneen tarpeeseen voidaan munkit sulattaa tai lämmittää myös varoen mikroaaltouunissa, jolloin hienojakoinen kidesokeri tarttuu parhaiten tuotteen pintaan.

 

Myllyn Paras Food Service

Myllyn Paras Food Service

Blogin suosituimmat

Tilaa päivitykset sähköpostiisi