Myllyn Paras Makuklubi

Ruoka-ammattilaisten oma media

Makuklubi on ruoka-ammattilaisille tarkoitettu ilmainen klubi, jossa saat kerran kuussa sähköpostitse tietoa ajankohtaisista asioista sekä uutuustuotteista. 

Klubilaisena pääset kirjautumaan omalle Makuklubin jäsensivulle, joilta löydät muun muassa kuukausittain vaihtuvat reseptivideot, uutiskirjearkiston sekä voit tilata sähköpostiisi 11-osaisen artikkelisarjan Parhaat Vitriinivinkit.

 

Liittyminen

Liittyminen on maksutonta, kuten Makuklubin jäsenyyskin. Emme luovuta yhteystietoja muille tahoille. Liittyminen ei sido sinua mihinkään.

Yhteystietojen muuttaminen ja klubista eroaminen 

Mikäli yhteystietosi muuttuvat, voit päivittää tietosi uutiskirjeen alareunassa olevan linkin kautta. Linkki on henkilökohtainen ja voit sen avulla myös tarkistaa mitä tietoja sinusta on Makuklubiin tallennettu. Uutiskirjeestä löytyy myös linkki, jonka avulla voit peruuttaa uutiskirjeen ja samalla erota Makuklubista.

Rekisteriseloste

Voit tarkistaa Makuklubin rekisteriselosteen tästä linkistä.

Tervetuloa mukaan!

Kätevät videot ruoka-ammattilaisille

Miten uusista leipätaikinoista tehdään uniikkeja sämpylöitä helposti? Kuinka muokata levykakuista myyviä? Kaikista tuotteista on tehtävissä hyvinkin pienin toimenpitein ainutlaatuinen, jokaisen toimipisteen näköinen tuote. Katso videoiltamme uusia vinkkejä!

Aina parhaista raaka-aineista! Helposti tuoretta ja hyvän makuista!

 

 

 Oletko jo jäsen?

Jos olet jo jäsen, kirjaudu tästä linkistä.