Myllyn Paras Makuklubi

Jos olet jo jäsen, kirjaudu tästä:

Liity Makuklubiin!

Makuklubi on ruoka-ammattilaisille tarkoitettu ilmainen klubi, jonka jäsenenä saat kerran kuussa sähköpostitse tietoa ajankohtaisista asioista sekä uutuustuotteista. 

Klubilaisena pääset kirjautumaan omalle Makuklubin jäsensivulle, joilta löydät muun muassa kuukausittain vaihtuvat reseptivideot, uutiskirjearkiston sekä voit tilata sähköpostiisi 11-osaisen artikkelisarjan Parhaat Vitriinivinkit.

Liittyminen on maksutonta, kuten Makuklubin jäsenyyskin. Emme luovuta yhteystietoja muille tahoille. Liittyminen ei sido sinua mihinkään.

Tervetuloa mukaan!

Miten uusista leipätaikinoista tehdään uniikkeja sämpylöitä helposti? Kuinka muokata levykakuista myyviä? Kaikista tuotteista on tehtävissä hyvinkin pienin toimenpitein ainutlaatuinen, jokaisen toimipisteen näköinen tuote. Katso Makuklubin videoilta uusia vinkkejä! 

Jätä liittymistietosi

Makuklubi

Yhteystietoni muuttuivat, miten toimin?

Mikäli yhteystietosi muuttuvat, voit päivittää tietosi uutiskirjeen alareunassa olevan linkin kautta. Linkki on henkilökohtainen ja voit sen avulla myös tarkistaa mitä tietoja sinusta on Makuklubiin tallennettu. 

Haluan erota Makuklubista

Uutiskirjeestä löytyy myös linkki, jonka avulla voit peruuttaa uutiskirjeen ja samalla erota Makuklubista.

Tietosuojakäytäntö

Voit tarkistaa Makuklubin tietosuojakäytännön tästä linkistä.