Erityisesti juhliin ja suurempiin pitoihin täytekakut ovat löytäneet kysyntänsä. Mitä jos juhlassa tai tilaisuudessa ei olisi tarkoitus tarjota yhtä isoa kakkua, joka olisi buffeessa? Tässä tullaan siihen, että tuotteet, joiden perusta on kunnossa, voi niitä käyttää lautaselta tarjoiluun.
Mitkä ovat lautaselta tarjoilun edut?
- Annoskoko pysyy vakiona kun buffeessa ruokaa voi mennä moninkertainen määrä arvioihin nähden.
- Allergeenivapaampi kokonaisuus eli riski ruoan kontaminoitumiseen laskee huomattavasti.
- Esipanon siisteys pysyy huomattavasti korkeampana buffee-tuotteisiin verrattuna.
Mitkä ovat buffee-tarjoilun edut?
- Isot massatkaan eivät välttämättä ruuhkaudu.
- Henkilökunnan tarve laskee.
- Yleisesti kustannukset ruokailijaa kohden laskevat.
- Tilaisuuden luonne voidaan mieltää rennompana.
Tästä pääsen kuukauden reseptiin, joka on tuunattu versio valmiista mansikkalevykakusta.
1 kpl Myllyn Paras Mansikkalevykakku
0,5 kg keksimurua
0,5 kg suklaamurua
0,5 kg mangopyrettä
Leikkaa stanssilla valmiista täytekakusta kiekkoja. Ripottele kiekkojen reunoihin keksimurua ja nosta sitten lautaselle. Koristele suklaamuruilla ja muutamalla tipalla mangopyrettä.