Päärynäpiirakka ja tyrnicurd

Hiutaleinen päärynäpiirakka ja tyrnicurd ovat herkullinen yhdistelmä.  

Lue lisää

Viikunagalette

Puolivalmisteissa on paljon enemmän pelivaraa kuin ehkä yleensä ymmärretään. Olen testaillut Myllyn Paras -ruokapiirakkataikinoita eri resepteissä ja olen ollut tyytyväinen siihen, kuinka monipuolisesti taikinaa voi hyödyntää.

Lue lisää

Suolainen sienipuuro

Puuro mielletään usein aamupalaksi, makean hillosilmän koristelemana. Itse olen sitä mieltä, että puurot taipuvat hyvin myös suolaiseen ateriaan, ovathan erilaiset puurot ja vellit olleet aikoinaan ihan kunnon lämpimiä aterioita.

Lue lisää

Ruispaneroitu broileri

Usein panerointi toteutetaan uppopaistaen. Kaikissa keittiöissä se ei kuitenkaan ole mahdollista, joten onneksi rapean kuorrutteen luominen onnistuu helposti muillakin keinoilla. Jos lähdetään paneroimaan tavanomaisin korppujauhoin leikettä,.

Lue lisää

Myllyn Paras -ruokapiirakkataikinat

Uudet Myllyn Paras -ruokapiirakkataikinat sopivat moneen tarkoitukseen. Olen nähnyt, kuinka erilaiset valmistaikinapohjat käyttäytyvät, mutta nämä piirakkataikinat ovat yllättäneet positiivisesti. Vaikka ruokapiirakkataikinat ovat ensisijaisesti.

Lue lisää

Vegaaninen proteiinipastasalaatti

Kasvisruoan ja terveystuotteiden kulutus näyttää jatkavan kasvuaan. Se tarjoaa myös ravintoloille mahdollisuuden erottautua kilpailijoista tarjoamalla trendin mukaista ruokaa. Yhtenä esimerkkinä proteiinipitoinen pasta, joka vetoaa erityisesti.

Lue lisää

Kookoksinen tuorepuuro

Vaikka kaura ei olekaan erikoinen tai eksoottinen raaka-aine, on sillä kiistatta ruoanlaitossa hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten edullisuus, kotimaisuus, gluteenittomuus (mikäli valmistat puuroa keliaakikolle, muista käyttää puhdasta kauraa) ja.

Lue lisää

Tervetuloa lukemaan Myllyn Paras HoReCa-blogia!

Pöytä on katettu ideoilla ja inspiraatiolla – tarjoamme sinulle viihdyttäviä tarinoita ja maukkaita ruoanlaitto- ja leivontareseptejä.

Lue lisää