Makaronilaatikko à la OATGOODS

Välillä ne perinteisetkin ruuat tarvitsevat uusia tuulia ja kun trendit puskee päälle niin tämän kertainen resepti olisi vegaaninen makaronilaatikko. Otsikosta joku saattoi poimia tuon OATGOODSin ja...
Lue lisää

Voileipäkakku on täällä taas

Legendan mukaan vanha naistennaurattaja Sandwichin jaarli keksi nälissään voileivän joskus 1700-luvulla sujauttamalla siivun kinkkua kahden leipäviipaleen väliin. Syntyi angloamerikkalainen...
Lue lisää

Itse leivottu kaurainen pizzapohja

Terveystietoisuuden kasvaessa, alkaa kriittisyys arkisiinkin aterioihin kasvamaan. Tästä johtuen ihan pienet muunnokset ja kehitykset muuten tavallisissa asioissa, voi tuoda muutaman uudenkin...
Lue lisää

Mistä Sydänmerkki kertoo?

Sydänmerkki ovat monelle suomalaiselle tuttu ja Food Service puolella Sydänmerkki-tuotteita suositaan erityisesti julkishallinnon ruokailuissa. Tuotteelle voidaan myöntää Sydänmerkki, jos se täyttää...
Lue lisää

Gluteenittomat uutuudet Korvapuusti sekä Lihapiirakka sopivat hyvin take away -myyntiin

Odotetut gluteenittomat uutuustuotteet ovat täällä! Nämä näppärät annoskokoiset tuotteet sopivat mainiosti myös ravintoloiden take away -myyntiin, sillä ne ovat yksittäispakattuja ja tuotteille...
Lue lisää

Gluteenittoman Juhlalevykakun pääsiäiskoristelut

Pääsiäiseksi kakkua? Tuttu ja turvallinen Gluteeniton Juhlalevykakku on helppo kuorruttaa, koristella tai vaikka tuunata jos johonkin juhlaan. Testasin kakun sulamisnopeutta ja noin kahdessa tunnissa...
Lue lisää

Tiesitkö tämän makaronista?

Makaroni on suomalaisen arkiruokakulttuurin ydintä! Myllyn Paras on valmistanut makaronia Suomessa jo 1970-luvun lopulta, ja useimpien makaronilaatikko tehdäänkin juuri näistä ikonisista...
Lue lisää

Tilli-kinkkutäytteiset Rieskaneliöt

Rieskaneliöt lienee monille lounaspöydän arkileipä, jolla ateriakokonaisuudesta tulee täyttävämpi. Samoista Rieskaneliöistä voi tehdä myös tilaisuustarjottavia. Kokeilin alkuun kaikkea rieskojen...
Lue lisää

Porkkanaseesam "subit"

Erilaisia patonkeja on ikuisuuden näkynyt tapahtumatalojen ja kioskien vitriineissä. Jos tällaisia täytettyjä patonkeja pitäisi tarjota jonkin tilaisuuden yhteydessä ja täytteeksi pitäisi keksiä...
Lue lisää

Tankomunkki on munkin uusi näppärä muoto

Olemme lanseeranneet tammikuussa uudistuneen munkkivalikoiman, joka palvelee kahviloiden päivittäistä tarjontaa sekä tietenkin kevään munkkisesonkia eli vappua unohtamatta.
Lue lisää

Jouluinen gluteeniton Mansikka-suklaalevykakku

Joulu lienee useimmille se isoin ruokajuhla ja vuosien saatossa on alettu toivomaan yhä enemmän normaalista poikkeavia juttuja perinteisien lisäksi. 
Lue lisää

Vegaanihampurilainen lounasruokalaan

Nyt kun monille se lounasruokailu on joko take away tai harvinaista herkkua paikanpäällä nautittuna, voisi olla syy tehdä hiukan epätyypillisempiä lounasruokia, joten miksipä ei tehtäisi hamppareita....
Lue lisää
1 2 3 4 5
... 6