Kauraburritot taipuvat kokoustarjottavaksi

Tuntuuko perinteinen kahvileipä tai pikkusuolainen tilaisuuksissa hiukan liian tylsältä? Selatessa lukuisia eri somekanavia huomasin kuvan, jossa virkamiehet söivät burritoja jonkin sortin...
Lue lisää

Välimeren taipuvin taikina?

Juu, otsikko voi hämätä, mutta kyseessä siis Filotaikina, joka kuuluu Myllyn parhaan uutuuksiin.Yleisesti filo tarkoittaa sanana lehteä ja tulee alun perin Kreikasta satojen vuosien takaa. Yleinen...
Lue lisää

Leipäpöydän houkutteleva lisäke

Vain noin kolmanneksen vuodesta kotimaiset kasvikset ovat niin edullisia, että olisi hölmöä olla käyttämättä. Asiaa hämää se, että useimmissa lounaspaikoissa on ympäri vuoden sama salaattipöytä,...
Lue lisää

Tuunattu kauraleipä

Leipä yhdistetään usein kotoisuuteen ja lämmittävään tunnelmaan. Ainakin minulle samoja asioita yhdistyvät valkosipuliin ja yrtteihin. Pohdinkin tämän kertaisessa jutussa, kuinka teet...
Lue lisää

Mikä on teidän lounasruokalan uniikki piirre?

Jos pohditaan lounasruokaloiden uniikkeja piirteitä, on ne usein miten yksittäisiä asioita hyvin tehtynä. Näin esimerkkinä, spesiaali salaatin lisäke, leikkele päivä tai vaikka talon leipä. Tämän...
Lue lisää

Voiko piirakka olla "terveystietoisen" valinta?

Jos pohdin niitä, jotka menevät paistopisteelle miettimään mitä ottaisivat, veikkaisin, että ne jotka nappaavat mukaansa feta-pinaattikolmioita munkkien sijaan, saattavat hyvin olla hyvinvointiinsa...
Lue lisää

Kuuluvatko viinerit vitriiniin vuonna 2020?

Kahvilatuotteet ovat kokeneet isoja edistysaskelia mm. kakkujen ja vegaanituotteiden myötä. Kaikesta tästä huolimatta, isoimman menekin omaavat perinteiset kahvilatuotteet, kuten pulla ja viineri....
Lue lisää

Tähtitortut elementissään

Jos puhtaasti miettii suomalaista ruokaperinnettä, ei ole toista yhtä suurta sesonkia suomessa kuin Joulu. Laatikot, rosollit kuin piparitkin ovat itseasiassa keskiaikaisia ruokaperinteitä. Muinoin...
Lue lisää

Härkäpapu ja kaura, yhdessä paketissa!

Paljon puhutaan, että pitäisi suosia kotimaista härkäpapua, mutta mistä sitä saisi? Itseasiassa Myllyn Parhaan uutuus Kaura-härkäpapurouhe on kuin tilauksesta tehty. Lähdin katsomaan tarkemmin...
Lue lisää

Vegaaniset parsatangot

Parsa on juuri nyt sesongissa ja niinkin edullista, että sitä voi tarjota osassa suurkeittiöitäkin. Aika usein näkee erilaisia versioita, joissa parmesaania tai muuta kovaa juustoa on raastettua...
Lue lisää

Välimeren kasvispasta

Yleensä pastaruuat ovat joko tomaatti- tai maitopohjaisia, mutta tällä kertaa lähestyminen on perinteisempi. Kun kastike on kirkas ja kasvispohjainen, tulevat maut ihan eri tavalla esiin. Myllyn...
Lue lisää

Pinaattipasta

Maukas lounasruoka pitää olla ravinto-arvon lisäksi myös värikästä. Pakastepinaatti on edullista sen makuun tai laatuun nähden, mutta miksei sitä käytetä juurikaan muualla kuin pinaattikeitossa?...
Lue lisää
1 ...
2 3 4 5 6