Odotetut ravintola-alan ammattilaisten Gastro-messut järjestettiin Helsingin messukeskuksessa 18.-20.5.2022. Myllyn Paras oli mukana yhteisosastolla yhdessä Dietan, Kruunu Herkun sekä Meiran kanssa.
Lue lisää
Gluteeniton Hillomunkki laajentaa entisestään ammattikeittiöihin suunnattujen gluteenittomien tuotteiden valikoimaa.
Lue lisää
Kuten kaikessa käsityötä vaativissa askareissa, opin tie voi olla pitkä ja harvoin optimaalinen sen hetken olosuhteisiin.
Lue lisää
Ruokaisten salaattien seuraksi sopii mainiosti täyttävä vuohenjuusto-purjopiiras, joka valmistuu kätevästi ½-GN Suolainen Piirakkataikinasta.
Lue lisää
Kysyimme Food Service -asiakkailtamme heidän kokemuksiaan OATGOODS Ruoanlaittotuotteista.
Lue lisää
Kahvitaukojen kestosuosikki, makea viineri on vitriinin vastustamaton herkku, mutta miten tällainen leivonnainen on saanut alkunsa?
Lue lisää
Ehkä tämä on kaikille hiukan liiankin ”tuttu” leipomus. Perinteisesti käytetty rahkavoitaikina täytteenään nokare luumumarmeladia on jotain, minkä puuttuminen saattaa aiheuttaa draamaa. Toki...
Lue lisää
Kotimaisista raaka-aineista ehkä kuluneen vuosikymmenen hypetetyinpiin aineksiin kuuluu kaura. Tästä johtuen sen olemassaolo yhä arkisemmissa ruuissa on lisäarvo asiakkaalle. Tällä kertaa...
Lue lisää
Vaikka hyvää kasvisruokaa saa jo aika lailla melkein joka paikasta, voidaan nykyään vaatia, että lopputuote olisi vegaaninen.
Lue lisää
Niin sanotusti ihka aitoa Meksikon mammojen murkinaa ei näillä leveysasteilla oikein pysty harrastamaan, sillä ihme kyllä yltäkylläisistä ajoista huolimatta meksikolaiset erikoisraaka-aineet ovat...
Lue lisää
Vuotuinen Hävikkiviikko kannustaa löytämään keinoja ruokahävikin vähentämiseen niin kotona, ruokakaupoissa kuin ravintoloissa.
Lue lisää
Aikanaan kun vietin kasvisruokavaliota, aloin kiinnittämään runsaasti huomiota ruuan lisäkkeisin.
Lue lisää